Film som berör | hstd webbyrå & reklambyrå
Film & foto / Film

Filmproduktioner som fångar målgruppens uppmärksamhet

Film & foto / Film

Vi vet att film som media är väldigt starkt, människor blir lätt berörda av film. Vi kan producera film och rörligt hela vägen från idé till färdigt resultat, oavsett om det är en större produktion eller kortare animeringar. Vi börjar filmprocessen med att arbeta fram idé, koncept, storyboard och manus. Vi ordnar även med casting och location, och vi filmar såväl i studio som på plats.

Film för sociala medier

Rörligt och video på webben ökar explosionsartat och på sociala medier premieras rörligt innehåll mer än någonsin. Även med relativt enkla medel går det att skapa film som ger hög uppmärksamhet. För oss är inget projekt för litet eller för stort.

Filmproduktion från början till slut

Vi vet hur värdefullt det är med efterproduktion, post-production, där klippning, ljud, musik, bild och motion graphics skapar berättelsen du och din målgrupp ska fångas av. Vi redigerar och animerar. Vi har kompetensen att skapa längre företags­presenterande filmer likaväl som korta intresseväckare för sociala medier. Här finns resurserna och kunnigheten oavsett om filmen har ett imageskapande syfte eller direkt ska leda till ökad försäljning. Film anpassad för bio eller tv, Facebook eller Instagram.

Mer om Film & foto