Skapa 3D-konfigurator | hstd webbyrå & reklambyrå

3D-konfigurator som ökar din försäljning

Med Hstd Konfigurator™ sticker du ut från konkurrenterna och förenklar säljprocessen. Det blir också mindre fel vid beställningar. Låt kunderna uppleva dina produkter, testa olika färger, zooma och mycket annat. Vi utvecklar en skräddarsydd 3D-konfigurator utifrån dina önskemål.

Få kostnadsförslag Se referens

Vad vill du uppnå?

Vi börjar med ett helt förutsättningslöst möte. Tillsammans går vi igenom din verksamhet och dina önskemål. Vilken typ av konfigurator har du behov av? Hur ser din försäljning ut idag? Söker du en e-handelslösning? Vill du visa hur din produkt fungerar? Eller hur detaljerna ser ut? Eller hur ett helt system kan kombineras? När vi har en bild av läget kan arbetet börja.

Få kostnadsförslag

Stärk ditt varumärke

Hstd Konfigurator har genomgående fått väldigt positiv respons, främst för att den är snabb, snygg och lätt att använda. Gränssnittet är sömlöst och dina kunder känner igen ditt varumärke eftersom konfiguratorn anpassas efter din grafiska profil. Dina produkter presenteras på ett sätt som ger kunden en bättre och mer visuell köpupplevelse samtidigt som den effektiviserar införsäljningen. Här kan du skaffa dig ett försprång på en växande marknad.

Se referens

Ett effektivt försäljningsverktyg

Hstd Konfigurator är ett interaktivt online-verktyg för att bygga och uppleva produkter i en 3D-miljö i realtid. Här kan kunden skräddarsy kombinationer och varianter med olika färger, storlekar och komponenter. Det går utmärkt att ändra perspektiv och se den färdiga produkten från valfri vinkel.

Den automatiserade processen gör att fel eller missar i offertunderlaget kan elimineras. Lösningen är baserad på så kallat regelbaserat byggande. Det betyder att konfiguratorn hjälper till att ta rätt beslut vid konstruktionen, dessutom uppdateras alla specifikationer i realtid. En interaktivitet som skapar köplust.

Få kostnadsförslag

Vill du veta mer?

Kontakta oss så går vi gemensamt igenom vad du behöver och tar fram ett kostnadsförslag. Fyll i kontaktformuläret nedan eller ring Robert Kirtley på 035-16 15 39.
    För information om hur vi behandlar dina personuppgifter, läs mer här. Den här sidan är skyddad av reCAPTCHA; Googles Privacy Policy samt Terms of Service tillämpas.

    Upplev konfiguratorn

    Silentia tillverkar skärmsystem för sjukvården. De behövde en snabb och intuitiv konfigurator för att globalt kunna visa hela sortimentet. Vi utvecklade därför EasyScreenDesign™ – ett skräddarsytt säljverktyg som verkligen underlättat under pandemin. EasyScreenDesign är snabb och tilltalande trots en stor mängd variabler. Alla ändringar som kunden gör sparas och konfiguratorn ser till att rätt specifikationer skickas, vilket förenklar både säljprocessen och offertförfarandet.

    Testa EasyScreenDesign