3D-bilder och 3D-visualiseringar | hstd webbyrå & reklambyrå

Med 3D och visualiseringar kan vi skapa världar som inte finns

Om din produkt ännu inte finns, eller om du vill testa olika miljöer och kompositioner – hur gör man då? I sådana lägen är 3D-bilder definitivt en både intressant och kostnads­effektiv möjlighet att få bilder med fotorealistisk kvalitet. Dessutom kan olika figurer och illustrationer på ett kreativt sätt ge liv åt ditt varumärke.

Vi producerar högkvalitativa, snygga och realistiska visualiseringar och 3D-bilder. Här finns massor av möjligheter även att kombinera foto och 3D. Dessa bilder kan sedan användas till animerade filmer.

Visualisering

3D-visualisering handlar om att visa något som inte kan visas på ett foto, t ex vad som finns inuti en produkt. Eller förklara system som kan vara svåra att beskriva med en vanlig illustration. Syftet är naturligtvis att det ska bli lättare både för dig och dina kunder att se tänkta sammanhang och förstå komplexa ritningar eller konstruktioner. Då är en animering i 3D perfekt. Vi skapar alla typer av bilder, från enklaste skisser och boxar som visar volymer till fotorealistiska bilder.

När är det kostnads­effektivt med 3D?

Ibland kan det vara dyrare och krångligare att fotografera ett stort antal produkter och miljöer. Med 3D-bilder görs allt arbete digitalt – med fotorealistisk kvalitet. Det är enkelt att testa olika miljöer och kompositioner, flytta objekt och göra ändringar. 3D-animering är en intressant och förmånlig möjlighet inom reklam- och informations­film. Att visa hur något kommer att se ut innan byggnaden, produkten eller tjänsten finns i verkligheten är ett utmärkt sätt att sälja in en idé eller ett koncept.

CAD-ritningen är själva skelettet

Vi tar fram 3D-bilder utifrån en CAD-ritning eller befintlig produkt eller prototyp. CAD-ritningen är stommen, eller skelettet om man så vill, till hela produktionen av exempelvis en helt ny produkt. Självklart har vi full respekt för all sekretess och vårdar ditt varumärke så att det inte hamnar i andras händer.

Produktkonfigurator

Kika också gärna på vår egenutvecklade 3D-konfigurator. Den hjälper dina kunder att direkt visualisera slutprodukterna vilket leder till snabbare beslut och förenklat offertarbete.

Mer om Film & foto