Beslag Design | hstd webbyrå & reklambyrå

Beslag Design

50 år med detaljer som gör helheten

Film & foto Grafisk profil Print

Beslag Design firar ett halvsekel i designens tjänst – med betydelsefulla detaljer som skapar en vacker helhet. 50-årsjubileet uppmärksammas på olika sätt, bland annat med lansering av en produktserie i samarbete med hyllade Monica Förster, svensk designer i världsklass. Vi fick det roliga uppdraget att ta fram skyltar, trycksaker, filmer, texter och förpackningar.

Ny kollektion av Monica Förster

Monica Förster är en av landets främsta designers med stora internationella framgångar. Hon har designat allt från möbler till inredningsdetaljer och samarbetat med många stora varumärken. Hennes innovativa stil har resulterat i flera prestigefyllda designpriser.

Kvalitet i minsta detalj

Jubileumskollektionen Jubilee tar avstamp i ett historiskt beslag med en industriell känsla som är både klassisk och samtida. Förpackningar, trycksaker och skyltar tar upp det estetiska uttrycket och speglar produkternas färger i mässing och svart, med en sobert grå bakgrund.

Profilerande filmer

Vi producerade även ett par filmer för att lyfta jubileet. Den första handlar om designsamarbetet med Monica Förster med vyer från studion på söder i Stockholm. Monica själv var speaker. Den andra är filmad på plats i Båstad och beskriver familjeföretaget i tre generationer. Speaker var Björn Bergström, en av delägarna och son till grundaren. Båda gjordes med engelsk textning för att nå ut internationellt.

Nyfiken på Beslag Designs jubileumskollektion? Kika här