Design av årsredovisningar | hstd webbyrå & reklambyrå
Design / Årsredovisningar

Årsredovisningar som stärker varumärket

Design / Årsredovisningar

Har du tänkt på att en snygg årsredovisning är en bra marknadsföringskanal? Här finns ett team med kunskap och erfarenhet, som med noggrannhet och känsla för foto och design skapar årsredovisningar som lyfter ditt företags profil och stärker helheten.

Tryckt eller digital årsredovisning?

Oavsett om du vill ha en tryckt årsredovisning, en interaktiv pdf, eller en digital årsredovisning online så hjälper vi dig att förpacka ditt budskap på bästa sätt. Vi anpassar upplägg och layout efter kanal, för att skapa en professionell och tydlig årsredovisning eller hållbarhetsrapport.

Från idé till verklighet

Vi tar hand om hela processen, från idé till färdigt resultat. Genom kreativt idéarbete och smidig produktion skapar vi genomarbetade årsredovisningar och hållbarhetsrapporter som inkluderar allt från koncept, budskap, texter, foto, illustrationer och design till projektledning och färdigt resultat. Vid behov kan vi även filma för digitala årsstämmor.

Därför är designen viktig

Årsredovisningar och hållbarhetsrapporter bidrar till att skapa förtroende för företaget och stärka varumärket på flera sätt. Med hjälp av layout, bilder och infografik kan komplexa sammanhang presenteras på ett lättbegripligt sätt. Tonalitet i bildval och foto är exempel på hur design används som ett sätt att kommunicera företagets värderingar.