Silentia | hstd webbyrå & reklambyrå

Silentia

With you all the way

3D Film & foto Webb & e-handel

Silentia tillverkar skärmsystem för vårdmiljöer. Patenterade skärmväggar som skapar en privat sfär samtidigt som de enkelt kan kombineras och flyttas. Dessutom hjälper de till att minska smittspridning inom sjukvården. Detta tack vare den smarta konstruktionen och att de är otroligt lätta att desinficera. Den nya webben är ett led i att stärka Silentias marknadsposition internationellt och tydligare visa systemets styrka.

Ett långsiktigt samarbete

Silentias kunder får inte bara en produkt av hög kvalitet, med på köpet kommer också ett kompetent team som är ”With you all the way”. Vi ville skapa känslan av en stöttande partner som fortsätter sitt engagemang långt efter avslutad försäljning. Trygghet, hygien och resurssparande lösningar som håller i många, många år.

Pedagogiska filmer

För att göra sidan mer tilltalande och för att snabbt förstå hur produkterna fungerar skapade vi mycket rörligt material. Vi gjorde även ett antal filmer som visar systemets bredd, flexibilitet och enkelhet. Pedagogiska instruktionsfilmer guidar steg för steg vid montering.

Användarvänlig webb

Den nya webben är omfattande och på tiotalet språk. Den innehåller flera avancerade funktioner samtidigt som den är användarvänlig, responsiv och sökoptimerad. UX-design, navigation, formspråk, foto, film och call-to-action-funktioner utstrålar enkelhet och kvalitet. Syftet är i första hand att dela med sig av kunskap kring hygien samt leda trafik till vår egenutvecklade konfigurator där användaren själv kan skapa massor av olika skärmkombinationer i realtid.

Se webben här