Webb & e-handel | hstd webbyrå & reklambyrå
Digitalt / Webb & e-handel

En webbyrå som tänker hela varumärket

Digitalt / Webb & e-handel

Hemsida, webb, e-handel, e-commerce, webbshop – oavsett om du behöver en enkel webbsida eller en avancerad e-handelslösning hjälper vi dig med din digitala strategi.

Vad är webbens syfte?

Tydliga mål och förväntningar är en bra start. Målsättningen är viktig för att kunna göra korrekta uppföljningar. Med klick-event och analytiska mätpunkter kan vi mäta hur väl webben fungerar mot målet. Om den inte riktigt når fram kommer vi med konkreta förslag till åtgärder.

Webbutveckling och UX-design

När vi utvecklar webbsidor gör vi det alltid med fokus på bra användarvänlighet och interaktivitet. Gränssnittet ska upplevas intuitivt och vara lätt att använda även för den som ska uppdatera webben, du ska inte behöva vara webbutvecklare för att administrera din sida!

Vi jobbar med skalbara, pedagogiska moduler, främst i WordPress. Webbsidorna är responsiva så att de är anpassad för såväl datorskärm som läsplatta och mobil. Vi erbjuder kopplingar och integration till olika logistik- och affärssystem.

SEO – din reflex i den digitala trafiken

Sökmotoroptimering är viktigt för att synas på Google. Här gäller det att visas för relevanta sökningar så att du får besökare som är intresserade av dina produkter eller tjänster. Vi ser till att din webbsida är optimerad för att få lönsam trafik från sökmotorer.

Konfigurator

Vår egenutvecklade 3D-konfigurator är ett smart och effektivt försäljnings­verktyg online för att visualisera olika valmöjligheter av en produkt.

Ourbrand

Vi har utvecklat en grafisk profilmanual online där kundens visuella identitet ligger samlad på en webbsida med nedladdningsbara filer.