Grafisk design | hstd webbyrå & reklambyrå
Design / Grafisk design

Grafisk design som etablerar goda relationer

Design / Grafisk design

Grafisk design är ett brett område och vi tänker lika brett när vi designar för alla media. Bra design är framtagen för att kunna appliceras både i tryck och digitalt. Vi gillar formgivning som förmedlar rätt känsla och där form och funktion får gå hand i hand. Vi är duktiga på strategier och design som håller ihop ditt varumärke.

Design för print

Design för tryckta medier kommer alltid att behövas. Digitalt och print kompletterar och förstärker ofta varandra. Tryckt design kan vara formgivning av förpackningar, etiketter, årsredovisningar, trycksaker, monterdesign, produktblad och broschyrer. Vi har stor erfarenhet av tryck och framställning av original.

Digital design

Inom UX-design är användarvänlighet, tydlighet och logik viktiga faktorer. Vi producerar digitala banners där designen anpassas för olika typer av enheter, upplösningar och skärmar så att det alltid blir ett skarpt och bra resultat. Kanske vill du ha ett nyhetsbrev? Eller behöver hjälp att förmedla ett budskap genom en digital presentation eller infografik? Vi designar inom befintliga ramar för en visuell identitet, eller tar fram helt nya koncept.