Foto och retusch | hstd webbyrå & reklambyrå
Film & foto / Foto

Foto som skapar en röd tråd genom hela din marknadsföring

Film & foto / Foto

Bilden är viktig för att sälja en produkt, tjänst eller en ny profil och ska skapa en känsla. Enkelt och smidigt löser vi både stora och små projekt från idé till färdig bild eller film. Vi fotograferar på plats hos våra kunder eller i studio. Vi kombinerar även foto tillsammans med 3D, till exempel när en produkt ännu inte finns eller om man behöver bygga upp en fiktiv miljö. Vi är bra på att hitta lösningar där andra ser begränsningar.

En bild säger mer än tusen ord…

Med hjälp av rätt känsla och stämning i bilderna hjälper vi till att bygga ditt varumärke och skapa en röd tråd genom hela din marknads­kommunikation. Vi vill bidra till att skapa en trovärdig och spännande bild av ditt varumärke.

Bild och rörliga media allt viktigare

Idag finns möjligheter för alla att fotografera, vilket gör att det är extra viktigt att faktiskt ha kunskapen om hur man tar en bra bild. Både när det gäller de tekniska aspekterna från att använda rätt utrustning till ljussättning, komposition, känsla och budskap. För att inte tala om det viktiga efterarbetet med retusch etc. Våra uppdrag varierar från fotografering av produktbilder och miljöbilder till rena imagebilder.

Mer om Film & foto