Film och rörligt innehåll | hstd webbyrå & reklambyrå

Vi skapar film, foto, illustrationer och 3D som lyfter ditt budskap

Bild eller film till webb och sociala kanaler, rörliga annonser, varumärkes­skapande bilder eller 3D-animeringar. Vi vet hur viktig bilden är för att sälja en produkt, tjänst eller en ny profil. Ofta handlar det om att skapa en känsla. Berättandet står alltid i centrum, men hantverket gör det hela möjligt. Vi har både den tekniska kompetensen och kreativiteten för att skapa bilder och filmer som väcker nyfikenhet.

På hstd skapar vi bilder som berättar en story om ditt varumärke. Det kan handla om rörligt content till sociala medier, bildspel till mässor, presentation av produkt eller tjänst, problemlösning eller företagsvision. Vi vet att bilder berör och skapar uppmärksamhet. Med egen fotostudio och kunnande i efterarbete och redigering så löser vi det mesta i huset, vilket är både tids- och kostnads­effektivt. Vid behov tar vi in kompetenser från vårt nätverk av skickliga fotografer och filmare.

Filmer för olika plattformar

En film kan göras på många olika sätt beroende på syfte, målgrupp och plattform. Från det allra enklaste bildspelet till avancerade produktioner. Eller kanske en rörlig logovinjett på webben. Vi gör allt från reklamfilmer, instruktions­filmer, produktfilmer, informations­filmer till filmer som är imageskapande och presenterar ett företag. Oavsett om den ska visas på bio eller sociala medier, i butik eller på webb.

Effekter och idéer

Enkelt och effektivt löser vi både stora och små projekt från idé till färdigt resultat. Vi kan även kombinera reklamfoto och 3D, till exempel när produkten inte finns eller en värld ska skapas. Dessutom kan olika figurer och illustrationer på ett kreativt sätt ge liv åt ditt varumärke. Vi producerar högkvalitativa, snygga och realistiska visualiseringar och 3D-bilder.

3D-konfigurator

Vår 3D-konfigurator är ett interaktivt och snabbt försäljnings­verktyg som underlättar komplicerade beslutsprocesser.

Mer om Film & foto