Cykla schysst | hstd webbyrå & reklambyrå

Cykla schysst

Cykla på landsbygden

Film & foto Grafisk profil Print Sociala medier

Var rädd om naturen och visa hänsyn. I leaderprojektet ”Cykla på landsbygden och Hållbar cykelturism” fick vi i uppdrag att ta fram namn, grafisk profil och marknadsföringsprodukter. Resultatet blev ”Cykla schysst” ett koncept som ska inspirera och vägleda cyklister på landsbygden att göra rätt. Konceptet når ut via nätverk, föreningar och sociala medier.

Säg hej och cykla schysst

Idén kring namn, logo och grafisk profil bygger på cyklistens perspektiv. Tanken är en positiv, lättsam och välkomnande känsla och med en flexibel användning. Skog, åkrar och en mindre väg. Cykelillustration som snabbt förmedlar att det rör sig om cykel på landsbygden.

Poster, sticker och vykort

Säg ”hej” när du möter en jägare, jordbrukare eller en som jobbar i skogen, sväng åt sidan när du möter stora maskiner och se till att synas när det är mörkt. Det är några av de tipsen som ska läras ut via projektet Cykla schysst. Vi tog fram vykort, poster och stickers med budskapet.

Korta filmer för sociala medier

Vi tog fram korta och småroliga animationer utifrån de olika cykelscenarier. Filmerna kan användas i sociala medier och i digitala kanaler.

Nyfiken på Cykla schysst? Kika här