Silentia | hstd webbyrå & reklambyrå

Silentia

EasyScreenDesign

3D Webb & e-handel

För att visa Silentias smarta skärmsystem för sjukvården – och för att kunden själv ska kunna testa olika kombinationer och design – har vi utvecklat EasyScreenDesign från grunden. Nu släpps en ny och förbättrad version av produktkonfiguratorn med ytterligare funktioner. Utmaningen var att göra den snabb och smidig, trots många variabler.

Designa din egen lösning

Med EasyScreenDesign är det lätt och roligt att laborera med olika skärmar och skapa sin egen kundanpassade lösning. Testa fritt, helt utan förpliktelser. Den är snabb, intuitiv och tilltalande i både design och funktion. Här finns mått och annan viktig info och det är lätt att prova sig fram.

Lätt att använda

Hstd Konfigurator™ är ett egenutvecklat onlineverktyg där slutkunden i realtid kan bygga upp olika varianter i en 3D-miljö. De ändringar som görs sparas med rätt specifikationer, vilket gör att det som skapats kan delas med kollegor. I slutändan blir både säljprocess och offertförfarandet enklare.

Snabbare upplevelse

Med förbättrad UI- och UX-design har användarupplevelsen blivit ännu bättre och konfiguratorn är enklare än någonsin att använda. Nya EasyScreenDesign är mer bildbaserad och besökaren får snabbt en överblick över valmöjligheterna.

Se EasyScreenDesign här

Se Hstd Konfigurator™ här