Falkenberg Energi | hstd webbyrå & reklambyrå

Falkenberg Energi

Årsredovisning 2022

Film & foto Print

Falkenberg Energi är ett energiföretag med stark miljöprofil som har arbetat målmedvetet med förnybar energi och miljöfrågor i flera år. Som en del av detta arbete, skapade vi en profilerande årsredovisning för företaget, där foto och form speglar deras höga miljöambitioner.

Pionjärer i hållbarhetsarbete

Falkenberg Energi säljer enbart el som är märkt Bra Miljöval, vilket är branschens absolut tuffaste miljömärkning. Redan för några år sedan nådde de Sveriges långsiktiga miljömål för 2045, vilket är en imponerande prestation. Vi är stolta över att ha fått möjligheten att hjälpa till att profilera detta visionära bolag.

Innovationer för en hållbar framtid

Falkenberg Energi arbetar ständigt med att söka nya sätt att förbättra för kunder, miljön och klimatet. De använder innovativ teknik och digitala lösningar för att tillgodose kundernas behov av förnybar energi och investerar i en utbyggd laddinfrastruktur i Falkenberg, både för invånarna och för att utveckla staden som en attraktiv besöksdestination.

Förnybart hela vägen

Falkenberg Energi var först i Sverige med att erbjuda sina kunder den tuffaste miljömärkningen på el – Bra Miljöval. Detta är ett exempel på hur de visar att de tar ansvar för sin påverkan på miljön och arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor.
Kul att vi ännu en gång fick möjligheten att arbeta med Falkenberg Energis årsredovisning och kommunicera deras hållbarhetsarbete och visioner med foto, grafisk design och produktion.