Maro | hstd webbyrå & reklambyrå

Maro

Plastflaskor som bygger varumärken

3D Film & foto Grafisk profil Print Webb & e-handel

Maro är ett familjeföretag som funnits i Halmstad sedan 1948. Här finns spetskompetens inom både formgivning och tillverkning av specialdesignade plastflaskor. Vi fick i uppdrag att skapa en ny webb med nytt formspråk och tonläge.

Kunnande ända ut i fingertopparna

Vi lyfte fram Maros starka entreprenörsanda, mångsidighet och tekniska kompetens där den egna CAD-studion är en viktig del för att tillverka flaskor i unik design. Vi valde ett sparsmakat och stilrent uttryckssätt i såväl webbdesign som illustrationer och typografi. Med hjälp av 3D-film ville vi visa mångfalden av modeller, färger och former med olika flaskor som byter skepnad i en clean miljö. Vi fotade även alla produktbilder till deras standardsortiment.

Modern produktion

Maro ligger i framkant vad gäller testning och produktion för att verksamheten ska ge så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi använde enkla illustrationer för att visualisera processer, material och fördelar.

Webbutveckling

Vi ville att helheten skulle utstråla kvalitet och kompetens hela vägen från det visuella uttrycket till färdig webb. Vi utvecklade en responsiv och användarvänlig webb, med tydlig navigation, illustrationer, 3D-film och call-to-action-funktioner.

Se webben här