Hallgren & Partners | hstd webbyrå & reklambyrå

Hallgren & Partners

Halmstads största advokatbyrå

Film & foto Grafisk profil Print Sociala medier Webb & e-handel

Hallgren & Partners är en advokatbyrå med rötter som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Byrån har ingått i olika grupperingar och har därför verkat under olika namn. När det var dags att uppstå under eget namn som en självständig fullservicebyrå, fick vi förtroendet att skapa logotyp, designprogram med skyltar, visitkort och ny webb.

Rätt utstrålning

Hög kompetens i kombination med personligt bemötande och en lojalitet gentemot klienten. Det var några av de viktiga delarna av den identitet som vi ville lyfta fram både visuellt och i text. Professionalism och passion i alla uppdrag och känslan av att det är tryggt och enkelt att anlita Hallgren & Partners.

Nytt namn, samma erfarna team

Vi ville förstärka de hundraåriga anorna, det gedigna kunnandet och satsningen framåt med såväl form, färg och kommunikation. Vi valde ett klassiskt typsnitt i logotypen, men med en modern twist. En sober och förtroendeingivande färgskala som andas kvalitet, där vi adderat en skimrande kopparton som gör att designen blir både tidlös och modern. Bildspråket förmedlar en personlig och genuin känsla, fotona visar upp vilka Hallgren & Partners är, och förstärker den lokala anknytningen.

Digital paketering

Vi gjorde en responsiv och användarvänlig webb, med tydlig navigation och snabba call-to-action-funktioner. Både design och funktion ska upplevas som välkomnande och kompetent. Besökaren får en snabb överblick, plus fördjupande information, om de rättsområden som Hallgren & Partners har specialistkompetens inom. Vi lade även upp profiler för LinkedIn och Facebook.

Se webben här