Blomdahl | hstd webbyrå & reklambyrå

Blomdahl

Pure Passion by Blomdahl

Film & foto Print

Blomdahl designar och tillverkar smycken som du kan använda varje dag utan oro för din hud och hälsa. Marknaden är global med fokus på Skandinavien och Europa. Vi fick i uppdrag att ta fram koncept och bilder för lanseringen av den nya smyckeskollektionen – armband, halsband och ring.

Så här gjorde vi

Med budskapet ”Pure Passion by Blomdahl” och ”For you with care” sammanfattar vi att det här är smycken som kan bäras varje dag utan oro för hälsan. Vi adderade passion och fashion. Vi tog bilder som visar på en aktiv och fräsch kvinna som kan bära Blomdahls varje dag. Vardag som fest! I arbetet och på träningen. Tack för ett gott samarbete och lycka till med den nya satsningen, säger vi.

Nu finns en hel smyckeskollektion – armband, halsband och ring – som matchar dina favoritörhängen från hudvänliga Blomdahl. Smycken du kan bära varje dag, vardag som fest. Tidigt som sent, på jobbet och hemma. Alltid. Smycken som lätt blir till favorit.

Smycken som aldrig är i vägen, aldrig för mycket. Alltid rätt. Vackra smycken att bära intill huden varje dag utan oro för din hud och hälsa. Smycken utvecklade i samråd med hudläkare. For you with care.

Hitta dina favoritsmycken på blomdahl.se. Finns hos smyckesbutiker som bry sig om din hud och hälsa. Made in Sweden