AGES | hstd webbyrå & reklambyrå

AGES

Årsredovisning 2021

Film & foto Print

AGES är en svensk industrikoncern med spetskompetens inom pressgjutning, skärande bearbetning, tooling, svetsning och montering. Årsredovisningen lyfter fram det fortsatta hållbarhetsarbetet som fokuserar på koncernens kartläggning och minskning av koldioxidutsläpp.

AGES i täten

Under året har koncernen växlat upp arbetet och tillsatt en Kvalitets- och hållbarhetsansvarig. Tack vare det aktiva hållbarhetsarbetet under 2021 blev AGES inbjudna till Drive+, ett unikt samarbete inom fordonsindustrin som ger möjlighet att påverka fordonsindustrins utveckling mot CO2-neutralitet i hela leverantörskedjan. AGES är en av få svenska direktleverantörer som blivit inbjudna. Även om marknaden inte ställt några tydliga krav ännu vill koncernen arbeta proaktivt och långsiktigt.

Genom att vara först ut på marknaden och kunna redovisa en minskning av utsläppen blev hållbarhet en viktig del i årsredovisningen, både i bildval och tonläge. Vi har fotat, utformat, intervjuat och varit med och skrivit texter till årsredovisningen.

Utvecklande företagskultur

Sedan tidigare har företaget satsat på kompetensutveckling genom AGES Academy och AGES Ambassadör. Under året har metoden Bryggan sjösatts som en förlängning av arbetet med engagemang inom organisationen. Bryggan välkomnar nyanställda och ser till att de får en bra start. Genom hela årsredovisningen visas människorna som arbetar inom koncernen.

Makes things easier

AGES tar hand om helheten och erbjuder enkelhet för kunderna genom att vara en full service provider (FSP). En one-stop-shop där allt finns samlat i en och samma koncern. Flexibilitet och kvalitet i leveranser, ledtider och kostnader är en självklarhet.