Hylte kommun | hstd webbyrå & reklambyrå

Hylte kommun

Mobil Fritidsgård

Grafisk profil

Hylte kommun tillsammans med Ung i Hylte har startat upp en mobil verksamhet för ungdomar. Mobil Fritidsgård bedriver verksamhet i fem orter, flera gånger i veckan. En minibuss kör till olika verksamheter och kan även transportera ungdomar. Vårt uppdrag bestod i att skapa en dekor som väcker uppmärksamhet och känns lockande för ungdomar.

Uttrycksfullt och färgglatt

Målet med Mobil Fritidsgård är att skapa en rolig och meningsfull fritid för unga i Torup, Rydöbruk, Kinnared, Landeryd och Unnaryd. Till grund för satsningen ligger kommunens värdeord: stolthet, trygghet, delaktighet och framtidstro.

Vi ville förmedla glädje, aktivitet och jämlikhet. Här ska alla känna sig välkomna! Dekoren beskriver verksamheten på ett livfullt och färgglatt vis, så att det inte signalerar myndighet. Vi använde två olika folier; en matt lila bakgrundsfärg och en blank med färgglada linjer. Mönstret fortsätter upp på bussens tak. På så sätt skapade vi ett uttryck som syns och ger uppmärksamhet. Och som är lätt att känna igen överallt. En färgexplosion som man blir glad av.