ERA Fönster | hstd webbyrå & reklambyrå

ERA Fönster

Fönster och dörrar för tufft nordiskt klimat

Film & foto Grafisk profil Print Sociala medier

ERA Fönster har skapat hållbara fönster och dörrar i över 50 år. Med rötterna på västkusten vet de vad som verkligen krävs för ett hårt klimat med sol, salta vindar, regn och kyla. När ett nytt fönster och partnerkoncept skulle lanseras tog vi fram namn, grafisk profil, koncept och marknadsmaterial.

Stella – en lysande stjärna för fönsterbyte

Vi fungerar som ERA Fönsters förlängda marknadsavdelning, dvs ansvarar för marknadsplan, strategi, idé och produktion. För nya fönstret Stella tog vi fram namn, kommunikationskoncept och broschyrer där vi använde en mer mänsklig och personlig känsla i både bild och text.

Mätt, bytt & klart!

Namn, kommunikation och logotyp för det nya partnerkonceptet TopDot. Vi producerade marknadsföringsmaterial, filmer, inlägg och annonsering i sociala medier. Parollen ”Mätt, bytt & klart” symboliserar enkelhet, trygghet och proffsighet. Skräddarsydd tillverkning och färdig montering i en totalleverans.

Livestreamad fönsterlansering

Speciella tider kräver nya lösningar. Därför blev lanseringen av Stella och TopDot ett digitalt event. Vi stod för hela paketeringen och sändningen.