Arise | hstd webbyrå & reklambyrå

Arise

Grön el från vindkraft

Webb & e-handel

Arise är ledande inom landbaserad vindkraft – ett av få bolag i Sverige som hanterar hela värdekedjan, från prospektering och tillståndshantering till finansiering, byggnation, försäljning och långsiktig förvaltning av egna och andras vindkraftparker. När det var dags för en uppfräschning av webben kopplades vi in.

Arise webb har fått ny design med en tydligare navigering och ett mer lättöverskådligt innehåll och en interaktiv karta för vindkraft. Innehåll och tonläge är överlag mänskligt och varmt.

En hållbar investering för framtiden

Arise arbetar ständigt med att utveckla nya vindkraftprojekt och uppföra dem för investerares räkning. Vi gjorde en mer lättnavigerad investerarsida med tydlig information kring finansiella rapporter, pressmeddelanden och aktiekurs. Arise är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2010.

Hållbarhet i fokus

Arise kärnverksamhet består i att skapa förnybar energi genom en ständig utveckling av vindkraften. Hela affärsidén har som fokus att leverera hållbara energilösningar. Därför kändes det viktig att uppdatera och lyfta fram hållbarhetsavsnittet på webben med ett personligt bildspråk.

Se webben här