AGES | hstd webbyrå & reklambyrå

AGES

Årsredovisning 2022

Film & foto Print

Vi har återigen fått förtroendet att ta fram AGES årsredovisning. En svensk industrikoncern som är specialiserad på pressgjutning, skärande bearbetning, tooling, svetsning och montering. AGES fortsätter att vara aktiva med hållbarhetsarbetet, vilket vi lyfter fram i utformningen av årsredovisning och hållbarhetsrapport.

Foto, design och utformning

Årsredovisningen betonar det fortsatta hållbarhetsarbetet som fokuserar på koncernens kartläggning och minskning av koldioxidutsläpp. Genom att vara först ut på marknaden är hållbarhetsarbetet en viktig del i årsredovisningen, både i bildval och tonläge. Vi har understrukit detta med foto, design, layout och ett visst textarbete.

Prisat arbete

AGES hållbarhetsarbete med kartläggning och reducering av koldioxidutsläpp belönades under året med Stora Leverantörspriset. Branschorganisationen FKG (Fordonskomponentgruppen) hyllade både själva kartläggningen och minskningen av CO2, och att AGES generöst har delat med sig av erfarenheterna till andra leverantörer inom fordonsindustrin.

Personalsatsningar

AGES har sedan tidigare satsat på att utveckla sin personal genom AGES Academy och AGES Ambassadör. Företaget har också infört Bryggan som ett komplement till engagemangsarbete inom organisationen. Bryggan är en metod som välkomnar nyanställda och hjälper dem att få en bra start på sin karriär inom AGES. Genom hela årsredovisningen har vi valt att visa människorna som arbetar inom koncernen.

Makes things easier

AGES är en full service provider (FSP) som tar hand om helheten och erbjuder enkelhet för kunderna. Genom en one-stop-shop finns allt samlat inom samma koncern, vilket ger kunderna smidiga och lättillgängliga lösningar. Flexibilitet och hög kvalitet i leveranser, ledtider och kostnader är en självklarhet för AGES.