Wohlins | hstd webbyrå & reklambyrå

Wohlins

Our world is frozen®

Film & foto Grafisk profil Webb & e-handel

Wohlins Fryshus har kundanpassade helhetslösningar för lager, logistik och transport av frysta livsmedel. Hela affärsidén med obrutna kylkedjor är iskall, trots att företaget i sig utstrålar värme. Här finns en vilja att lösa problem och en känsla av att inget är omöjligt. Detta ville vi ta fasta på i kommunikation och bildlösningar när vi förnyade deras webbsida.

En frusen historia

Wohlins har lång erfarenhet av att hantera känsliga livsmedel. Det hela startade med glasstransporter – glass är en av de mest krävande frysta varor som finns och tinar redan vid -18°C. Än idag är Wohlins ganska ensamma om denna glasskompetens. Vi ville visa deras unika kunskap och addera lite humor, samtidigt som vi lyfter fram att de idag är ett modernt företag med hög kapacitet, kompetens, flexibilitet och service.

Överskådligt och funktionellt

Vi utvecklade en responsiv webb som är tydlig och lättnavigerad och med användarvänliga funktioner och flerspråksstöd. Att fotografera och filma var en speciell utmaning i kylan men vi ville ha autentiska bilder med tydligt kylig känsla.

Se webben här

Frozen business

Vi skapade ett bildmanér med en frusen textur tillsammans med ett kommunikationskoncept med texter, illustrationer och typsnitt som känns kallt, relevant och personligt. Vi designade även deras lastbilar och gjorde wordmallar och powerpointpresentationer.