OsbyBostäder | hstd webbyrå & reklambyrå

OsbyBostäder

Känn dig hemma

Film & foto Grafisk profil Webb & e-handel

OsbyBostäder är ett kommunägt bostadsbolag som bygger och förvaltar hyreslägenheter i Osby kommun. Vi fick det roliga uppdraget att ta fram en ny webb med ny grafisk profil och kommunikation. Vi tog fasta på fördelarna med att bo i en småstad, nära rika naturupplevelser.

Småstadsliv med livskvalitet

Med filmer och bilder från omgivningarna ville vi visa exempel på hur det goda livet i Osby kommun kan se ut. Både bilder, design och text ger känslan av OsbyBostäders kärnvärden: att bygga och förvalta hyresrätter med omtanke, ansvar och engagemang för att alla ska trivas.

Hem för naturnjutare

OsbyBostäder satsar även på att bygga nya hyresrätter i både Osby och Lönsboda, men upplevde att de inte riktigt nådde ut. Det ville vi ändra på. Vi gjorde en separat webb för nyproduktion, för att kunna rikta kommunikationen direkt till de olika spännande projekt som är på gång. Vi skapade ett koncept kring aktiv fritid och att bo nära jobb, service och natur. Detta samlade vi under det övergripande budskapet Hem för naturnjutare. Med olika kartvyer, dels övergripande och dels fördjupande för varje projekt, är det enkelt att få en uppfattning om närhet till service och kommunikationer.

Känsla och funktionalitet

Webben ger direkt en känsla av vad OsbyBostäder står för och hur ett liv i kommunen skulle kunna se ut. Den är responsiv och lättnavigerad. Här kan hyresgäster ta del av mängder av praktisk information, snabbt kunna göra en felanmälan eller få kontakt med OsbyBostäder. Under nyproduktion finns fördjupande info om varje projekt, bilder från omgivningarna, trevliga beskrivningar samt ritningar och materialval. Ett formulär för intresseanmälan under respektive projekt underlättar för besökaren.

Se webben här