Micropol | hstd webbyrå & reklambyrå
Fiber från Micropol

Micropol

Technology leader in passive fiber optics

Film & foto Grafisk profil Print Webb & e-handel

Micropol är branschledande inom passiv fiberoptik med högkvalitativa produkter som används i kritiska applikationer inom industri, försvar, telekom och medicinteknik. Ett av de mest erfarna företagen i världen när det gäller fiberoptik för krävande miljöer. När de ville uppdatera sin kommunikation fick vi på hstd förtroendet att ta fram en ny logotyp, ny grafisk profil och ny webb.

Ubåt, case Micropol

Dramatisk historia

Med ett förnyat formspråk ville vi höja Micropols varumärke och förtydliga affärsidén. Vi lyfte även fram företagets långa branscherfarenhet och den spännande historien som började med en rysk ubåt utanför Karlskrona. Den nya logotypen blev modernare och fick en tydlig koppling till fiberoptik.

Typografi och färger för Micropol av hstd reklambyrå
Visitkort Micropol

Ett nytt digitalt uttryck

Vi gjorde en responsiv webb med en mer interaktiv utformning där fokus ligger på problemlösning, istället för produktfokus. Med snabba call-to-action-funktioner och tydliga filtreringsalternativ för att underlätta för besökaren.

Micropol mobil webbsida av hstd webbyrå

Bildmanér

Vi valde ett nytt bild- och formspråk för att visa kundnyttan i olika situationer där kvalitet och pålitlighet är helt avgörande. Här fick också Micropols dramatiska upptakt större utrymme än tidigare. Resultatet blev ett mer berättande formspråk med bilder från verkliga situationer som skapar intresse och autenticitet.

Labb