Halmstad Industri El | hstd webbyrå & reklambyrå

Halmstad Industri El

We make industry work

Film & foto Grafisk profil Webb & e-handel

Halmstad Industri El är problemlösare som håller igång verksamheten i produktionsanläggningar genom att finnas till hands med både akuta och planerade serviceärenden. Vi gjorde en ny webbsida och en uppfräschning av den grafiska profilen för att skapa ett spännande intryck.

När det verkligen gäller

Vi ville skapa en känsla av en trygg partner som finns till hands i lägen när kostsamma och oplanerade driftsstopp är det sista som får hända. Med bilder och design ville vi förstärka det dramatiska, tillsammans med en kompetent och relevant känsla. Bilderna är tagna med personal på plats hos aktuella kunder. Något som drog ut på tiden på grund av pandemirestriktioner. Men när det till slut blev möjligt blev vi, och kunden, väldigt nöjda med resultatet.

Webbutveckling

Även i webbutvecklingen ville vi ge en känsla av funktion och aktivitet. Vi gjorde subtilt rörliga animationer och en funktion för kostnadsberäkning vid driftsstopp. Det blev en responsiv och användarvänlig webb, med tydlig navigation, rörlig grafik, foto, film och call-to-action-funktioner. Se webben här