Enoc | hstd webbyrå & reklambyrå

Enoc

E-handel för svensktillverkade nätverksskåp

Film & foto Webb & e-handel

Enoc System är en av Skandinaviens främsta tillverkare av serverskåp och tillbehör för nätverks- och datainstallationer. Ett unikt och skalbart modulsystem av hög kvalitet för att skydda och förvara känslig datorutrustning. Med ett stort produktutbud var det viktigt med en modern och användarvänlig webb som gör det lätt att hitta rätt tillbehör till specifika produkter.

 

Made in the heart of Sweden

Med egen produktutveckling och tillverkning i Sverige kan Enoc garantera högsta kvalitet och snabba leveranser. Ofta skräddarsys lösningar i olika projekt. På webben kan man skapa inköpslistor för att underlätta planering och offertunderlag.

Tar hand om hela leveranskedjan

Enoc tillverkar inte bara produkterna, de erbjuder även tjänster från projektering till montering av stora installationer. Även avancerade inkapslingslösningar för kall- och varmluftskorridorer. Med olika filmer och animeringar visar vi hur det fungerar.

Enkelt och användarvänligt

Enoc har en mängd produkter och tillbehör därför har det varit stort fokus på att utveckla en webb som gör det enkelt att hitta rätt produkter. Den nya webben är en e-handelslösning med stöd för flera språk. Den är användarvänlig, mobilanpassad och sökoptimerad. Man kan skapa inköpslistor och få offert. Och för att enkelt kunna hitta rätt tillbehör till ett specifikt skåp utvecklade vi en funktion för ”Hitta rätt tillbehör”.

Alla delar, från UX-design, navigation, formspråk, foto, film och call-to-action speglar Enocs kvalitet och flexibilitet. Vi på hstd har varit med från början av detta projekt med planering, webbutveckling, design, film, foto, animeringar, text och SEO.

Se webben här