Grafisk formgivare | hstd webbyrå & reklambyrå

Vi söker en nyfiken och driven grafisk formgivare som vill utvecklas i ett kreativt team. Det är i första hand ett vikariat på 1,5 år med start i januari 2023, men det är inte omöjligt att tjänsten kan bli en tillsvidareanställning. På hstd har vi samlat reklam, design, film och digital kommunikation under samma tak. Du kommer att jobba med grafisk formgivning för såväl print som digitalt. Behärskar du även rörliga medier är det en klar fördel.

Vilka är vi?

Hstd är en reklam- & webbyrå i Halmstad. Vi är ett prestigelöst, flexibelt och hyggligt gäng med olika spetskompetenser. Vi jobbar alltid utifrån kundens perspektiv och vårt mål är att skapa framgång för våra kunder. Och med framgång menar vi inte enbart i ekonomiska termer, det kan också handla om att nå ut med viktig information eller skapa attitydförändringar. Det som i vårt tycke är vad bra kommunikation handlar om. Vi är lokalt förankrade, med världen som arbetsfält.

Vem är du?

Vi söker dig som har en stark känsla för grafisk form, layout, typografi och färg. Du är självklart hemmastadd när det gäller print, men vi vill att din profil framförallt är digital. Du har erfarenhet av både mindre och större produktioner. Du är stresstålig, noggrann och ansvarsfull och du gillar att jobba i team.

Bakgrund och utbildning:

• Du har en eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning eller motsvarande kunskap.
• Vi ser gärna att du har en yrkeserfarenhet på minst två år från reklam- eller digitalbyrå, designstudio eller inhousebyrå.
• Du kan Adobe Creative Cloud (InDesign, Photoshop, Illustrator och XD) på dina fem fingrar.
• Kunskap i motion graphics, Adobe AfterEffects och Adobe Premiere är meriterande.

Sök här!
Skicka in din ansökan med CV och portfolio till cathrine@hstd.se
Vi ser fram emot att lära känna dig – välkommen!