fbpx

Film och animation hjälper ditt varumärke att komma till liv

På hstd skapar vi film som berättar en story om ditt varumärke. Det kan handla om en produkt eller tjänst. Eller så kan filmen förklara en problemlösning eller en företagsvision. Vi vet att film som media är väldigt starkt, något som fångar målgruppens uppmärksamhet. Människor blir lätt berörda av film.

Kontakta oss

 

Projekt inom filmproduktion

Film för sociala medier

Rörligt och video på webben är en företeelse som verkligen exploderat den senaste tiden och på sociala medier premieras rörligt innehåll mer än någonsin. Även med relativt enkla medel går det att skapa film och rörligt innehåll som ger hög uppmärksamhet. För oss är inget projekt för litet eller för stort.

Film som informerar eller väcker känslor

En film kan göras på så många olika sätt, beroende på syfte, målgrupp och plattform. Från det allra enklaste bildspelet till avancerade produktioner. Eller kanske en rörlig logovinjett på webben. Vi gör allt från reklamfilmer, instruktionsfilmer, produktfilmer, informationsfilmer, till filmer som är imageskapande och presenterar ett företag. Oavsett om den ska visas på bio eller sociala medier, på en mässa eller på en webbsida.

Filmproduktion från början till slut

Vi kan producera film och rörligt hela vägen från idé till färdigt resultat, oavsett om det är en större produktion eller kortare animeringar. Vi börjar filmprocessen med att arbeta fram idé, koncept, storyboard och manus. Vi ordnar även med casting och location, och vi filmar såväl i studio som på plats.

Det viktiga efterarbetet

Vi vet hur viktigt det är med efterproduktion, eller post-production som det ofta kallas, där klippning, ljud, musik, bild och motion graphics skapar berättelsen du och din målgrupp ska fångas av. Vi redigerar och animerar. Vi har kompetensen att skapa längre företagspresenterande filmer likaväl som korta intresseväckare på sociala medier. Här finns resurserna och kunnigheten oavsett om filmen har ett imageskapande syfte eller direkt ska leda till ökad försäljning. Film anpassad för bio eller tv, på Facebook eller Instagram.

 

Kontakta oss