fbpx
Webbyrå som specialiserat oss på smarta lösningar för e-handel och wordpress

Vi är en webbyrå som specialiserat oss på smarta lösningar för e-handel

Vi jobbar med olika typer av webbutveckling, så oavsett om du vill ha en enkel hemsida eller en avancerad e-handelslösning så är vi en webbyrå med rätt kompetens. Vi hjälper dig med syfte och mål och följer dig hela vägen från idé till utförande och uppföljning.

Kontakta oss

 

Projekt inom webbyrå och webbutveckling

Webb, e-handel, e-commerce, webbshop

Kärt barn har många namn. Oavsett om du vill ha en enkel webbsida eller en avancerad e-handel är det bra att tänka igenom några saker innan. Självklart guidar vi dig rätt i denna process.

Hemsidans syfte & mål

Vad är sidans syfte? Är det att den ska generera affärer? Ska det bli avslut direkt på hemsidan? Eller ska den generera kontakter?
För att kunna följa upp att hemsidan presterar är målsättningen viktig. Genom att definiera klara mål kan vi hjälpa dig att sätta upp analytiska mätpunkter och rapportera hur hemsidan fungerar mot målet. Om den inte riktigt når fram kommer vi med konkreta åtgärdsförslag till justeringar för att nå målen. Dvs vi analyserar användarbeteende, alltså hur och var användaren klickar. Vi tittar också på var användaren fastnar i interaktiviteten på sidan.

Webbutveckling med interaktiv design

Webbsidornas utveckling styrs mycket utifrån hur användaren beter sig. Det finns vissa psykologiska faktorer hos en användare att ta hänsyn till. Exempelvis hur användarens scroll-beteende är på webben, vilka färger som uppfattas som interaktiva, informationsplaceringen på sidan etc.

Responsiv webbdesign

Innebär att webbens utseende förändras och anpassas till vilken skärmstorlek och skärmupplösning som besökaren har, och till vilka funktioner som webbläsaren stödjer. Idag är detta en självklarhet vid utvecklingen av en webbsida.

Webbsidor och digitalisering

Att bygga en hemsida, oavsett om det är en enklare eller en avancerad bör man ha i åtanke hur detta kan gå hand i hand med digitalisering. Det innebär att redan från början bygga inflöden mellan affärssystem, produktdatabas och liknande mot webbplatsen för att förenkla processerna och spara tid och pengar på manuellt arbete inom företaget.

 

Kontakta oss