fbpx
Webbyrå som specialiserat oss på smarta lösningar för e-handel och wordpress

Digitala analyser är din kompass för att hitta den gömda skatten

Digitala analyser och Google Analytics hjälper dig att hitta regnbågens slut och den gömda skatten i form av kunskap och oupptäckta möjligheter. Med analyser får du ökad koll, då kan du också direkt se vilken påverkan olika åtgärder har.

Kontakta oss

 

Projekt inom digitala analyser

Varför analysera?

Analys och statistik ger dig de svar du behöver för att veta vad du ska göra och hur du ska göra det. Det kan handla om en kampanj där du vill veta om den var effektiv eller kostsam. Ska du köra vidare med kampanjen eller avsluta den? Det kan handla om en webbsida och att du vill veta varför så få personer klickar på knappen som du vill att de ska klicka på. Eller så kan det handla om att du vill veta hur användarna beter sig på din hemsida. Beter de sig på det sätt du vill eller missar de målet helt?

Genom att analysera statistik på användarbeteenden kan du få de svar som sedan ligger till grund för beslut och även hur du ska vidareutveckla din hemsida och andra digitala aktiviteter. Det är detta som är fördelen med det digitala, ALLT går att mäta och analysera!

Google Analytics

Ett riktigt bra verktyg som löser dina grundläggande behov. Verktyget är gratis och enkelt att lägga in på hemsidan. Vi hjälper dig gärna att tolka resultaten och föreslå förbättringar, om du vill.

Google Tag Management

Google Analytics ger möjligheten att mäta användarens beteende mer på djupet. Genom att lägga in eventmätning på din hemsida kan du mäta exakt hur många klick en specifik knapp eller länk har, eller hur långt ner på sidan en användare scrollar.

 

Kontakta oss