fbpx

Årsredovisningar, förpackningar, trycksaker och digitala banners – allt ryms inom grafisk design

Grafisk design är ett brett område och vi tänker lika brett när vi designar för alla media. Bra design är framtagen för att kunna appliceras både i tryck och digitalt. Vi gillar formgivning som förmedlar rätt känsla och där form och funktion får gå hand i hand.

Kontakta oss

 

Projekt inom grafisk design

Förpackningsdesign, årsredovisningar, trycksaker

Design för tryckta medier kommer alltid att behövas. Digitalt och print kompletterar och förstärker varandra allt som oftast. Tryckt design kan vara formgivning av förpackningar, etikettdesign, årsredovisningar, trycksaker, monterdesign, produktblad och broschyrer. Vi har stor erfarenhet av tryck och framställning av original.

UX-design, banners, nyhetsbrev

Vi designar även mycket inom digital design. Bland annat inom UX, (User Experience) där tydlighet och logik är viktiga faktorer för att en användare ska hitta rätt. Vi har även erfarenhet av digitala banners och produktion av dessa. Vi anpassar designen för olika typer av enheter, upplösningar och skärmar så att det alltid blir ett skarpt och bra resultat. Kanske behöver du hjälp att förmedla ett budskap genom en digital presentation eller infografik? Vi jobbar också med design och framtagning av nyhetsbrev.

Vi är vana både vid att designa inom befintliga ramar inom en visuell identitet, men också att ta fram helt nya koncept.

 

Kontakta oss